OGRADNI CENTAR | Jednokrilna panelna vrata
Panelne ograde za ograđivanje obiteljskih kuća, vila, škola, vrtića, sportskih terena, privrednih objekata i raznih industrijskih pogona.
ograde, ogradni, izrada ograda, najam ograda, najam ograda split, izrada ograda split, ograđivanje kuća, ograde za industriju, ograde terena
417
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-417,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Jednokrilna panelna vrata

Jednokrilna panelna vrata

Jednokrilna vrata se koriste prvenstveno za prolaz pješaka. Naša jednokrilna vrata su napravljena od kvadratne cijevi poprečnog presjeka 50/50/1,5 mm, zavarena za panel, potom zaštićena cinčanjem te plastifikacijom. Panel je konstruiran od vertikalnih žica Ø 4,5mm i ojačanih duplih horizontalnih žica Ø 4,5 mm. Dimenzija otvora je 50x200mm.

Moguće je kombinirati sistem vrata sa različitim panelima. Vrata se standardno otvaraju na unutrašnju stranu, mada se, shodno Vašim željama mogu otvarati i na vanjsku. Pravac otvaranja vrata, na lijevo ili na desno, određuje se položajem šarke na stupu, na koji se pričvršćuju vrata.

Ova konstrukcija je stabilna zbog čvrste veze stupa sa vratima.

Višeslojna zaštita štiti ogradni sistem od korozije u svim uvjetima!