OGRADNI CENTAR | Klizna panelna panelna vrata
Panelne ograde za ograđivanje obiteljskih kuća, vila, škola, vrtića, sportskih terena, privrednih objekata i raznih industrijskih pogona.
ograde, ogradni, izrada ograda, najam ograda, najam ograda split, izrada ograda split, ograđivanje kuća, ograde za industriju, ograde terena
436
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-436,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Klizna panelna panelna vrata

Klizna panelna vrata

Klizne vrata se proizvode u svim veličinama i za različite objekte, od privatnih kuća i dvorišta do industrijskih pogona, aerodroma te javnih parkirališta.

 

Radimo ih po mjeri u skladu sa zahtjevima naručioca. U zavisnosti od veličine i težine vrata, ugrađuju se motori različitih snaga. Klizna vrata se izrađuju od čeličnih pravokutnih ili kvadratnih profila. Njihova zaštita od korozije se vrši cinčanjem. Klizna vrata se izrađuju u zavisnosti od visine postojeće ograde i širine do 12000 x 2000 mm (12×2 metra).

Dodatna zaštita od korozije je plastifikacija. Boja plastifikacije je po želji investitora. Klizna vrata klize po podnoj šini u kompletu sa stupovima, bravom i roling opremom.

 

Nudimo i mogućnost izrade kliznih vrata bez klizne šine sa specijalnim patentiranim sistemom vješanja, gdje vrata, cijelom svojom dužinom vise u zraku. Ispuna može biti bravarska ili sa panelima. Automatizacija kliznih vrata se vrši motorom za klizna vrata.

Višeslojna zaštita štiti ogradni sistem od korozije u svim uvjetima!